Afbeelding

Bestelbus voor het Leger des Heils

Actueel 134 keer gelezen

Spijkenisse - Op 23 april aanstaande wordt door bedrijfswagencentrum Voorne Putten feestelijk een vervangende bestelbus geleverd aan het Leger des Heils in Spijkenisse.

Het kerkgenootschap Leger des Heils is al 80 jaar actief in Spijkenisse en omgeving. Naast een levendige geloofsgemeenschap doet het Leger des Heils meer in Spijkenisse. Een tweedehands kleding en meubelbeurs en een snuffelhoek is onderdeel van deze geloofsgemeenschap. Kleding, meubels en huisraad die ons worden aangeboden door mensen in de samenleving geven wij een tweede kans.

"We stellen ze kosteloos beschikbaar aan mensen die dat hard nodig hebben of we verkopen ze tegen kleine prijzen in onze winkel aan de van der Nootstraat 4 in Spijkenisse. Met de opbrengst van deze verkoop financieren wij onze niet gesubsidieerde activiteiten. Een tweede kans in meerdere opzichten: het recyclen van gebruikte materialen en mensen met een kleine beurs aanbieden van goede producten", zegt een woordvoerder tegen de redactie van ons weekblad.

"Voor het vervoer van de huisraad en de meubelen hadden wij de beschikking over een oude bestelbus die helaas het einde van zijn bestaan heeft bereikt. Middels een goede en bereidwillige samenwerking met bedrijfswagencentrum Voorne Putten, die het werk van het Leger des Heils een warm hart toedraagt konden wij de levering van een goede bestelbus tot stand brengen."

De kledingbeurs, meubelbeurs en snuffelhoek zijn geopend elke dinsdag en donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur aan de A. v.d. Nootstraat 4. Voor een kopje koffie, thee, een tosti of soep, het lezen van de krant, een luisterend oor of het spelen van een gezelschapsspel kun je elke dag terecht in ons korpsgebouw van 10.00 tot 13.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant