Het jaarlijkse uitje van de Reumapatiëntenvereniging ging dit jaar naar Lisse.
Het jaarlijkse uitje van de Reumapatiëntenvereniging ging dit jaar naar Lisse. Foto: PR

Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse naar de Bollen!

Algemeen 448 keer gelezen

Het traditionele jaarlijkse uitje van de Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse en omgeving was dit jaar gepland op zondag 28 april 2024 en stond in het teken van het 75 jaar bestaan van Keukenhof in Lisse.

Voorafgaande aan dit bezoek stond eerst nog een rondje koffie met een overheerlijke appeltaartpunt in het Pannenkoekhuis in het Kralingse Bos. De leden vonden deze schitterende locatie zeker een aanrader voor de toekomst. Aansluitend op naar de Keukenhof. Gelukkig was de chauffeuse goed bekend in de omgeving en kon zij menig filepunt ontwijken en hoefde zij niet menigmaal het liedje “naar de bollen” van Louis Davids af te spelen.
De planten/bloemen stonden er overal geweldig bij. De diverse paviljoens waren zeker een bezoek waard, waarbij het paviljoen met het thema “ terugblik over de afgelopen 75 jaar – met diverse kledingdrachten”, een mooie weergave was van de geschiedenis van de Keukenhof. Een prettige bijkomstigheid was dat het – ondanks alle natte voorspellingen – het droog was gebleven gedurende het bezoek aan de Keukenhof.

Na het bezoek van de Keukenhof terug naar het Pannenkoekhuis waar de leden konden kiezen uit een grote diversiteit aan pannenkoeken.

De leden konden terugzien op een zeer geslaagde dag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant