Bekijk via de QR code het volledige programma.
Bekijk via de QR code het volledige programma. Foto: PR

Beleef het Bruisende Spijkenisse tijdens Talent op Straat Festival!

Algemeen 850 keer gelezen

Spijkenisse - Op zaterdag 25 mei, van 12.00 tot 16.00 uur, barst het centrum van Spijkenisse weer van energie tijdens het jaarlijkse Talent op Straat Festival. Met een nog groter aanbod en gloednieuwe toevoegingen belooft dit jaar een onvergetelijke ervaring te worden voor jong en oud!

Het feest begint om 12.00 uur wanneer wethouder Jeroen Postma het festival op het Uitplein opent. Hier schitteren op het podium de opkomende talenten van Puls, die de kans krijgen om zich te laten zien. Daarna leidt de wethouder ons naar het Theaterplein, waar hij het officiële startschot geeft voor de Culture Walk.

Ontdek de Culture Walk op het Theaterplein, waar de kraam van High Five op je wacht. Hier kun je de route ophalen die door de enthousiaste vrijwilligers van Spark is uitgezet. Verken de culturele hoogtepunten zoals de Boekenberg, het Centrum voor de Kunsten, Museum Mak, Galerie Bram van Baalen en RAR. Vergeet niet je stempelkaart te laten afstempelen op verschillende locaties; een volle kaart betekent een geweldige goodiebag bij het Centrum voor de Kunsten (op = op!). Voor de kleintjes wacht er een leuke verrassing in de vorm van een button.

Op het omgedoopte High Five Talentenplein op het Theaterplein, schitteren 23 sportverenigingen met demonstraties en uitleg over hun activiteiten. Durfals kunnen de klimwand bedwingen, terwijl de bonsaivereniging ook een glimp van hun fascinerende wereld laat zien.

Swing mee op het Havenplein, waar tien dansverenigingen hun beste beentje voorzetten. Van T2LD tot Salsa Beat en van DEEMOVE tot de dansgroepen van het Centrum voor de Kunsten, er is voor ieder wat wils!
Laat je betoveren door de straatmuzikanten die op verschillende plekken hun talent ten gehore brengen. Dit jaar is er zelfs een wedstrijd, beoordeeld door een deskundige jury met onder andere Léon Soeterboek en Reggy Barra. De winnaar verdient een optreden tijdens de komende Troubadour Tour op 3 november.

Beleef een magische ervaring bij de Dromoscopen in de Boekenberg. Steek je hoofd in een Dromoscoop en laat je meenemen op een zintuiglijke reis, zeker weten een hit bij de jongere bezoekers!

En alsof dat nog niet genoeg is, laten ook de lokale horecagelegenheden zich van hun beste kant zien met speciale aanbiedingen. Talent op Straat is een evenement dat je niet wilt missen!

Kom naar het centrum van Spijkenisse en laat je verrassen door een dag vol plezier, cultuur en talent. Dit is jouw kans om deel uit te maken van iets groots!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant