Afbeelding
Foto: Ring van Putten

Op De Ring van Putten sporten jong en oud samen!

Algemeen 948 keer gelezen

Spijkenisse - Als eindopdracht voor het Erasmus+ uitwisselingsproject ‘Step up & Face the challenge’ heeft een groep leerlingen van De Ring van Putten een sportevenement georganiseerd voor recreatie-sportvereniging ex-Hartpatiënten “Spijkenisse”. 

Deze bijzondere middag werd geopend door bestuurslid Rob Vriens, die de leerlingen bij voorbaat al bedankte voor het mooie initiatief. Na een gezamenlijk spelletje badminton onder begeleiding van docenten Mark Bubberman, Myrthe Dukers en Maxime Hoogstad was het tijd voor de warming-up. Deze werd verzorgd door twee leerlingen; een beetje onwennig, maar met veel enthousiasme! De sfeer was uitstekend bij jong & oud. Toen de spieren warm waren, hebben de leerlingen zes verschillende workshops gegeven: hockey, bowlen, tafeltennis, basketbal, boter-kaas & eieren en karate. Er werd gelachen, gesport en vooral veel plezier gemaakt met elkaar. De leerlingen verbaasden zich erover hoe fit de leden van de vereniging waren en hoe gezellig het was!

Elke maandag en donderdag sporten de leden van de vereniging in de sportzaal van de school. Bent u (ex-)hartpatiënt of heeft u diabetes en wilt u graag fit blijven? Informeer dan eens bij recreatie-sportvereniging ex-Hartpatiënten “Spijkenisse” naar de mogelijkheden. Wie weet sport u dan in de toekomst ook samen met leerlingen van De Ring tijdens een bijzonder en gezellig sportevenement. Want dit is zeker voor herhaling vatbaar! Garagebedrijf Albers in Zuidland verzorgde een gulle sponsoring!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant