Afbeelding
artist impression

Wegafsluiting N496/N218 vanwege aanleg rotonde in Oostvoorne

Algemeen 533 keer gelezen

Oostvoorne - Om de verkeersveiligheid en doorstroming te verbeteren vervangt de provincie de kruising N496/N218 in Oostvoorne door een rotonde. Het fietspad langs de N218 ter hoogte van bedrijventerrein Pinnepot wordt verlegd in zuidelijke richting. De aanleg van de rotonde duurt van 5 april tot en met 27 mei 2024.                                                                                                                                  

Wegafsluitingen en omleidingen
Van 5 april 20.00 uur tot en met 4 mei 05.00 uur is de N496 volledig afgesloten door de werkzaamheden aan de rotonde. In deze fase wordt de zuidzijde van de rotonde gemaakt.  


Van 4 mei 05.00 uur tot en met 23 mei 20.00 uur is de kruising tijdelijk open voor het wegverkeer. In deze fase wordt de noordzijde van de rotonde gemaakt. Het verkeer kan dan over de zuidzijde rijden, de N496 is dan ook open.   

Van donderdagavond 23 mei 20.00 uur tot en met maandagochtend 27 mei 05.00 uur is de kruising N496/N218 volledig afgesloten door de laatste fase van de werkzaamheden. Na deze afsluiting is de rotonde helemaal klaar voor gebruik.                                                

Het wegverkeer wordt tijdens alle afsluitingen omgeleid.                

Ambulance, brandweer, politie en reddingswerkers kunnen in noodsituaties gebruik blijven maken van de weg.

Fietsverkeer
Het fietsverkeer kan voor het grootste deel van de werkzaamheden door blijven rijden. Er zullen soms tijdelijke aangepaste situaties zijn om de fietsers veilig langs het werk te leiden.

Tijdens de afsluiting van 23 mei tot en met 27 mei is de weg ook voor de fietsers afgesloten. De omleidingsroutes zullen erg lang zijn, daarom wordt er ook een fietstaxi ingezet.

Openbaar vervoer
De bussen volgen tijdens de afsluiting van 23 tot en met 27 mei een omleiding. Check de omleidingsroute op de website van EBS.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant