U geniet op dit moment van hoge kortingen. Op = op.
U geniet op dit moment van hoge kortingen. Op = op. Foto: Foto-Ok.nl

Deco Home van den Engel sluit na 70 jaar de deuren

Algemeen 5.410 keer gelezen

Spijkenisse - In 1953 begon de heer Van den Engel sr. als zelfstandig schilder. Zijn vrouw wilde ook iets te doen hebben en zo begonnen ze vanuit hun woning in de Molenwei met de verkoop van verf en behang.

 ’De verf werd verkocht uit het schuurtje en het behang vanuit de logeerkamer’, vertelt hun zoon, die als 12-jarige zijn moeder hielp. 

70 jaar actief
In 1959 werd een pand gekocht op de Voorstraat, wat later nog is uitgebreid. Tot 1980 woonde het gezin in de woning. ‘Na de verhuizing van mijn ouders naar Waterland is het pand meer winkel en werkplaats geworden.’  De huidige eigenaar is na zijn trouwen in de buurt van de winkel gaan wonen en heeft hem op een gegeven moment van zijn ouders overgenomen. In de loop van maart sluit hij echter de winkel. ‘Ik zou best nog door willen gaan, maar mijn gezondheid dwingt me om te stoppen.’ Na ruim 70 jaar komt er een einde aan de interieurwinkel waar velen verf, behang en raambekleding gekocht hebben.

Uitverkoop
Op dit moment is er leegverkoop. Tot het moment dat de winkel dicht gaat, kunt u tussen 9.30 en 13.00 uur nog terecht voor behang, verf, tafelzeil en raambekleding met kortingen van meer dan 50%. De heer Van den Engel kan nog wel behang voor u bestellen, maar daar krijgt u geen hoge korting op.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant