Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Sinterklaas bezoekt winkelcentrum Maaswijk

Algemeen 563 keer gelezen

Spijkenisse – Zoals ieder jaar georganiseerd door de winkeliersvereniging Maaswijk bezocht Sinterklaas afgelopen zaterdag het winkelcentrum.

Nog voor de Sint er was stond er een treintje met wel vier wagons waar kinderen in plaats mochten nemen voor een rondje over de Hadewychplaats. Ook de allerkleinsten mochten samen met hun vader of moeder meerijden. Deze Sinterklaasexpres werd bestuurd door een treinpiet die de fluit liet roken en loeien. Ondanks de vrieskou vonden de kinderen het prachtig maar waar bleef Sinterklaas nou toch? De treinpiet wist het ook niet.

Maar kijk daar nu eens, daar door de grote glazen deuren van het winkelcentrum, daar kwam Sinterklaas toch aan? En jawel hoor, stiekem via de achteringang waren de goedheiligman en zijn vier Pieten binnen gekomen. Voor het gezelschap uit kwamen er nog drie zingende Pieten naar buiten. Samen met de kinderen werden er Sinterklaasliedjes gezongen.

Binnen was het inmiddels heel druk, iedereen wilde de Sint zien, hem een hand geven of samen op de foto. Het kon en mocht allemaal. De Pieten waren heel leuk, ze deelden snoepgoed uit en maakten grapjes met de kinderen. 

Vrolijk en blij gingen de kinderen weer naar huis want ze wisten: nog drie dagen, dan is het 5 december en komen de echte pakjes!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant