Afbeelding
Afb. bouwapp

Update werkzaamheden Hekelingseweg

Algemeen 919 keer gelezen

De Hekelingseweg krijgt een onderhoudsbeurt. Ballast Nedam voert de werkzaamheden in opdracht van de gemeente Nissewaard uit. Eind oktober zijn de werkzaamheden gestart en de planning was om de weg 1 december weer te openen voor het verkeer. 

Werkzaamheden eerste fase
De werkzaamheden in deze eerste fase behelzen o.a. het onderhoud aan de bovenzijde van de duikerbrug bij de Kreek, het opbreken van de bovenlaag van het asfalt en straatwerk, het aanbrengen van nieuw straatwerk en het afwerken van de bermen en de groenstroken. De werkzaamheden gaan naar gelang door, echter is er sprake van een vertraging wegens slechte weersomstandigheden en een onvoorziene situatie. 

Benodigde extra werkzaamheden
Tijdens de werkzaamheden is de weg tussen de Kreek en de rotonde Westdijk aangetroffen in slechtere staat dan voorzien. Dit zorgt voor extra werk. Hier wordt de gehele wegconstructie vervangen. Daarnaast hebben slechte weersomstandigheden (o.a. veel regen) ertoe geleidt dat een gedeelte van de werkzaamheden geen doorgang konden vinden volgens beoogde planning.

De beoogde planning om de weg te openen op 1 december wordt opgeschoven. Naar verwachting kan de Hekelingseweg in de loop van dinsdag 5 december weer worden opengesteld voor het verkeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant