Afbeelding
Foto: Martijn van Leeuwen
Ingezonden mededeling

Met 2000m² indoor is het altijd zomer bij Adventure City Rotterdam

Algemeen 774 keer gelezen

Je zou denken: ben ik op de Bahama’s beland? Nee, niks is minder waar. Je bevindt je namelijk in het meest zuidwestelijke stukje van Rotterdam, in de wijk Pendrecht (Stadsdeel Charlois), waar het grootste in- en oudoor klim- en zippark van Nederland staat. Daar aangekomen is er eigenlijk maar één reactie van toepassing: ‘WOW, dit is echt onwaarschijnlijk vet. Zo’n groot Adventure Park heb ik nog nooit gezien!’

Start van Adventure City
Het is het grootste en meest diverse Adventure Park van Nederland met een spanwijdte van ruim 7000m2. De slogan ‘bij ons is het altijd zomer’ is doorgedrongen in het DNA van Adventure City. In het voorjaar van 2018 werd gestart met de bouw van het 2000m2 grootte indoor gedeelte. Bij de start was één ding essentieel: een Adventure Park dat jaarrond open is en waar het ‘altijd zomer is’. Zo kunnen bezoekers zich iedere maand van het jaar overtreffen en kinderfeestjes altijd plaatsvinden, ongeacht het weer. Vervolgens kwam daar in het voorjaar van 2019 het outdoor gedeelte bij wat ruim 5000m2 telt. Het gehele park blijft jaarrond open. Aangezien de winters in Nederland niet zo streng meer zijn, kan er ook in deze tijd van het jaar prima gebruik worden gemaakt van de outdoor faciliteiten.

Jezelf overtreffen
Het uiterste in jezelf naar bovenhalen. Iets wat te allen tijde zal worden aangemoedigd bij de bezoekers van Adventure City. Het is niet voor het eerst dat jong en oud zichzelf overtreffen op de vele hoogteparcoursen die het park rijk is. Verder worden vooral mentale grenzen verlegd met een vrije val van 20 meter hoog. Het overwinnen en volbrengen van deze uitdaging geeft een onwaarschijnlijk episch gevoel. Gelukkig staan er beneden altijd ouders of vrienden om het vast te leggen op camera, zodat je dit nog heel vaak kunt bekijken en natuurlijk kunt delen met je sociale omgeving.

Alpenklimmen
Daarnaast is er een stukje ‘Alpenklimmen’ naar Rotterdam gehaald middels de Via Ferrata. Een populaire sport in de Alpengebieden waarbij je middels stalen pinnen en touwen langs bergkliffen kunt klimmen en honderden meters naar beneden kunt kijken. Bij Adventure City klim je volgens hetzelfde principe omhoog, via een muur. Echter gaat het hier om tientallen meters dat je naar beneden kunt kijken. Een ander spectaculair onderdeel zijn de vele Zip-lines/tokkelbanen die kriskras door het park lopen. Roetsjend naar beneden terwijl vrienden of familieleden je toejuichen vanaf de grond. En niet te vergeten de, voor Nederland unieke, Rollercoaster Zip-line. Een kruising tussen een achtbaan en een Zip-line. Eén ding is zeker: deze moet je gedaan hebben bij een bezoek aan Adventure City Rotterdam.

Wintertickets met korting
Het moge duidelijk zijn dat vooral de zomermaanden de drukke maanden zijn voor Adventure City. Aangename temperaturen, windstil, een heerlijk zonnetje op je gezicht – wat wil je nog meer?! Desondanks zijn de winters in Nederland zo gek nog niet de laatste jaren. Heel koud wordt het niet meer en dat zonnetje is ook zeker met enige regelmaat te vinden. Met dit idee in het achterhoofd zijn vorig jaar de Wintertickets gelanceerd. Aangekleed met lampjes, vuurtonnen, gezellige muziek en warme chocolademelk, maakt dat Adventure City ook in deze maanden een hele fijne plek om naar toe te komen. Wintertickets zijn snel en eenvoudig te boeken via de website. En we hebben nu ook een leuke actie.

ACTIE
Koop nu je wintertickets met 15% korting! Gebruik de code ‘winterticketkorting’ tijdens het reserveren op de website:www.adventurecityrotterdam.nl

Naast families zijn uiteraard kinderfeestjes, vriendenuitjes en team- en bedrijfsuitjes jaarrond welkom. Zo zijn er verschillende arrangementen samengesteld om aan iedere wens te kunnen voldoen. Gecombineerd met een heerlijk hapje en drankje wordt ieder uitje hier onvergetelijk gemaakt. 

Zijn er mensen met hoogtevrees? Geen probleem. Ook hier is aan gedacht middels verschillende workshops voor jong en oud. Plezier gegarandeerd!

Adventure City
Dorpslaan 428
3084 LL Rotterdam

www.adventurecityrotterdam.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant