Afbeelding
Foto: PR

High Five Kick-Off week geopend

Algemeen 863 keer gelezen

SPIJKENISSE – Maandagochtend is de High Five Kick-off week officieel geopend op Samenlevingsschool De Wereldreiziger. Vanaf nu zijn er door heel Nissewaard allerlei sport-, cultuur- en andere vrijetijdsaanbieders die hun deuren openen voor een gratis kennismakingsles. 

Het startsein is gegeven door wethouder Jeroen Postma, samen met medewerkers van High Five en Juvat Westendorp. Juvat is naast acteur en danser ook ambassadeur van JOGG, Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst. JOGG streeft ernaar de leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder te maken, door beweging en door een gezonde(re) leefstijl onder de aandacht te brengen. Dankzij zijn enthousiasme zijn alle kinderen gestart met een sportieve warming-up en waren ze helemaal klaar om fit de schooldag tegemoet te gaan. 

Juvat heeft een aantal klassen van De Wereldreiziger bezocht om met hen verder in gesprek te gaan over dit thema. Bovendien werden de leerlingen ook nog getrakteerd op een dansles van Dansstudio KP of een les Kobo Itchi, dus de kinderen hadden een erg sportieve schooldag. 

Dat de Kick-Off op deze school geopend werd, was niet geheel toevallig. De Wereldreiziger is al langere tijd deelnemer van het het High-Five programma, waarmee er een naschools aanbod voor de kinderen wordt aangeboden. Samen met lokale partners wordt er gestreefd naar een divers programma met voor ieder wat wils. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant