Afbeelding
Foto: PR

Cheque sponsorloop PCS “Het Anker” overhandigd aan “EstronRunners”

Algemeen 987 keer gelezen

Spijkenisse - Net voor de meivakantie tijdens de Koningsspelen hebben de leerlingen van basisschool Het Anker weer hun jaarlijkse sponsorloop/obstaclerun gehouden welke in samenwerking met Roparun team de ‘EstronRunners’ al een aantal jaren wordt georganiseerd.

De opbrengst van deze sponsorloop gaat naar Stichting Roparun die als doel heeft, het geven van palliatieve zorg voor mensen met kanker. Met het alles zeggende motto ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven .’

Afgelopen woensdag 23 mei, is de cheque van € 4.350,- overhandigd aan de organisatoren van EstronRunners (Ed, Gerard, Peter en Peter) , die op hun beurt dit weer doneren aan de Stichting Roparun.

De Estronrunners doen dit weekend weer mee aan de jaarlijkse Roparun over een afstand van ca 560 km die lopend is afgelegd vanuit Enschede met finish op de Coolsingel in Rotterdam. Dit is de 20e deelname van dit team aan de Roparun en zij hebben door het organiseren van vele acties, zoals de sponsorloop op Het Anker, inmiddels ruim 920.000 euro gedoneerd aan dit belangrijke doel. 

Voor meer informatie zie www.estronrunners.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant