Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Hekelingen niet scherp genoeg

Sport 108 keer gelezen

Rhoon - Hekelingen was zondag in het duel met WCR niet scherp genoeg. De ploeg van Ad Reijtenbagh verloor op sportpark De Omloop met 5-1 van WCR. Nadat de ploeg uit Albrandswaard op voorsprong was gekomen, kreeg Hekelingen een strafschop. Die werd uitstekend benut door Jessy Povinelli. Hierna kreeg Hekelingen nog wel mogelijkheden, maar Thode en Cingu kregen de ballen niet in het doel.

De kansen van WCR kwamen wel achter Trond Andersen, die in het doel stond omdat alle drie de doelmannen zaterdag niet beschikbaar waren voor Hekelingen. Nog voor de thee bouwden WCR een 3-1 voorsprong op en na rust kwamen daar nog twee treffers bij. ‘We waren niet scherp genoeg. We waren steeds iets te laat. Daarnaast kregen we vandaag ook gemakkelijk tegentreffers. Het was een open duel, dat ook in 5-5 zou kunnen eindigen. Op de winst van WCR valt overigens niets af te dingen’, zegt Ad Reijtenbagh na het duel. Op 24 januari is DRL de komende tegenstander van de ploeg uit Nissewaard.

Opstelling Hekelingen: Trond Anderson; Nicos van Sleeuwen (65 René Rombouts); Louis Kamermans (70 Emnes Cingu); Robin Boere; Koen Spitters; Jessy Povinelli; Joey Wertz; Bilal Tsouli; Nouni Thode en Zacharia Cheikh (60 Damiendo Dijkstra).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant