Afbeelding

Vovero rukt op naar de subtop

Sport 176 keer gelezen

Rozenburg: De volleybalsters van Vovero hebben zich met een 3-1 (25-22, 22-25, 25-22, 25-17) overwinning tegen DVO 2 een plaats in de subtop van de eerste klasse A verworven. De Rozenburgsen, die het seizoen heel matig zijn begonnen, bereikten de vierde plaats door liefst vijf keer op rij te winnen.

‘Het was best spannend, maar hebben vooral in de eerste set heel goed gespeeld,’ liet coach Madelon Spee weten. ‘We kwamen met 18-8 voor, maar DVO kwam door een heel goede serviceserie terug tot 18-17. Maartje de Groot serveerde de set bij 22-22 uit. We wilden in de tweede set meteen een gat slaan, maar dat plan lukte niet waardoor het weer gelijk op ging. Bij 22-22 maakten zij het af. Ook in de derde set was het knokken voor elk puntje, maar bleven wij aan de goede kant van de score. Je voelde in de vierde set dat de krachten bij DVO wat waren weggeëbd. We hebben de set in een rustig tempo uitgemaakt,’ aldus analyseerde Madelon Spee de verdiende overwinning.

Vovero(vr.): Marijke Blasman, Leonie Doorduin, Petra Romeijn, Maartje de Groot, Nienke Pranger, Sharon Breukel, Monique Oldenburg, Jolanda van der Hout en Lianne Klifman.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant