Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

PFC winterkampioen na zege op Gouda

Sport 94 keer gelezen

Geervliet – PFC mag zich de kerstkampioen van 2014 noemen. De koploper uit Geervliet won het laatste duel voor de winterstop met 1-0 van Gouda, dat met PFC op de eerste plaats stond. De enige treffer van de middag kwam van de voet van Berkan Bajraktar, die de bal kreeg op aangeven van Wesley Schouten.

‘Het was een heerlijke strijd. Echt geen saaie pot ondanks de 1-0. De keeper van hen had een aantal uitstekende reddingen. Gelukkig konden wij het potje eruit halen’, zegt Han Zevenbergen na de overwinning. Ook TOGB wist haar duel met 0-1 te winnen bij SVWDP. Hierdoor hebben PFC en TOGB net zoveel punten, maar is het doelgemiddelde van de Bernissers beter. Op 25 januari 2015 speelt de ploeg uit Nissewaard opnieuw thuis, dan is Slikkerveer dat vijfde staat de tegenstander.

Opstelling PFC: Serkan Tenekecioglu; Jock de Burgo; Kevin Lens, Shiba Rojer;  Vaillan Ligeon, Marcello Gomes da Veiga; Wesley Schouten; Rowan Zechiël (68 Brian van Dam), Steve Kot (Texeira); Berkan Bayraktar en Jefgeni Liesdek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant