Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Zuidland speelt met Wieldrecht

Sport 62 keer gelezen

Zuidland: Zuidland heeft afgelopen zaterdag inzake de top van de tweede klasse D uitstekende zaken gedaan door zelf met een 5-0 (2-0) overwinning Wieldrecht weg te spelen en vervolgens het prettige nieuws meekreeg dat koploper Papendrecht met 0-1 had verloren van Oude Maas. ‘We waren oppermachtig, speelden goed, maar waren vooral in de eerste helft slordig in het benutten van de kansen,’ wees Adri van Tiggelen op de riante mogelijkheden voor John van Tiggelen, Corly Bazoer en Sediq Walizada.

De grillige Walizada bleek op Groot-Nibbeland toch ook succesvol, want uit een voorzet van Corly Bazoer opende de international van Afghanistan de score en op wederom een aangever van Bazoer schoot hij Zuidland met een 2-0 voorsprong de rust in. Nadat Sediq Walizada de stand na een steekbal van John van Tiggelen op 3-0 had gebracht, liep Van Tiggelen op het uur tegen zijn tweede gele kaart op. De tien Slanders bleven de toon aangeven. Runell Martis soleerde naar 4-0 en diens invaller Stefan Kerkhof schoot als sluitstuk een teruglegger van Robert Michilsen binnen: 5-0. ‘De overwinning was dik verdiend, maar de scheidsrechter heeft er een potje van gemaakt door zware en dikwijls opzettelijke overtredingen van Wieldrecht niet, en praatkaarten wel te bestraffen. Dat vond ik zeer teleurstellend,’ aldus trainer Adri van Tiggelen. Zuidland speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur op Groot-Nibbeland tegen het verdienstelijk debuterende Piershil.

Zuidland: Kevin de Kok; Martijn Terlouw, Marcel van den Berg, Robin van Buuren, Frank Molendijk; Robert Michilsen, Maurice Wolters; Runell Martis (65. Stefan Kerkhof); Sediq Walizada (80. Jelle Wolters), John van Tiggelen, Corly Bazoer (65. Patrick Monteiro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant