Foto's: Theo van Kralingen
Foto's: Theo van Kralingen

Volleyballers Vovero duwen Bernisse in foute hoek

Sport 242 keer gelezen

Rozenburg: De volleyballers van Vovero hebben zich middels een 3-1 (14-25, 25-16, 25-20, 25-11) overwinning op een veilige zevende plaats in de middenmoot van de eerste klasse A genesteld, terwijl de Bernissers alle zeilen moeten gaan bijzetten om in veiliger oorden te geraken.

‘Door een foutenlast aan Voverozijde hebben we de eerste set binnen gehaald. Het liep tot dan toe ook lekker bij ons. Maar in de tweede set werd Vovero beter, konden wij hen in de derde set nog wel bijbenen, maar waren vervolgens in de vierde set volkomen kansloos,’ analyseerde verliezend playing/coach Edwin Ooms de nederlaag van zijn Bernisse. ‘We zullen nu echt aan de bak moeten om te overleven. Dat zal zaterdag niet meevallen, want dan zijn Jaco Zaal en Sander van Linschoten er niet bij.’ Vovero kan zich aanstaande zaterdag om 20.00 uur in De Rozet middels een overwinning tegen VCN 4 verder naar boven werken. Bernisse, dat de voorlaatste plaats bezet, speelt om 19.00 uur in de Hellevoetse Morgenstont de staartwedstrijd tegen Ibis, dat een plaatsje hoger staat.

Vovero (mannen): Peter Doorduin, Folkert Staalduinen, Michel Burger, Steven van Woerkom, Michel Taillie, Niek Vos, Ibrahim Dzananovic.

Bernisse (mannen): Jaco Zaal, Sander van Linschoten, Sebastiaan Vermeul, Roderick van Heiningen, Onno van der Knaap, Freddy Koetse, Edwin Ooms.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant