Afbeelding
Archieffoto: Foto-Ok.nl

Gluren bij de buren: 67 optredens in 20 huiskamers door heel Nissewaard

Algemeen 883 keer gelezen

Op zondag 5 februari treden 25 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Nissewaard. Bezoekers kunnen vanaf nu hun programma uitstippelen via glurenbijdeburen.nl/programma/Nissewaard.

Het programma bestaat dit jaar uit een kleurrijke verscheidenheid van disciplines en genres. In Maaswijk speelt een Klassiek ensemble tussen de potten en pannen, in Het Centrum gebruikt een improvisatiegroep de kamerplanten als props. 

Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen. 

Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op de website een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren. 

Gluren bij de Buren Nissewaard wordt georganiseerd door Stichting de Bühne in samenwerking met De Gemeente Nissewaard en met dank aan onder andere Het Centrum voor de Kunsten. 

GLUREN BIJ DE BUREN Nissewaard
Zondag 5 februari
12:00 - 17:00 uur
Entree: vrijwillige bijdrage
Reserveren is niet nodig
www.glurenbijdeburen.nl 

Uit de krant

Uit de krant