Afbeelding

Vovero na forse zege stevige middenmoter

Sport 65 keer gelezen

Papendrecht: De volleybalsters van Vovero hebben in sportcentrum Papendrecht met een 0-4 (16-25, 15-25, 13-25, 22-25) overwinning flink uitgehaald tegen Flits. De hekkensluiter in de eerste klasse A kwam er totaal niet aan te pas. Vovero boekte zijn derde zege op rij met de cijfers 4-0 en mag dus wederom vijf punten bijschrijven.

De Rozenburgsen stonden drie wedstrijden of wel 15 punten geleden op de voorlaatste plaats. Nu hebben zij zich vanuit de gevarenzone opgewerkt naar een stevige vijfde plaats in de middenmoot. ‘We komen inderdaad van ver,’ verklaarde coach Madelon Spee. ‘Maar vergeet niet dat we in het begin een zwaar programma moesten afwerken. We zitten nu in een fase van gelijkwaardige of wat mindere tegenstanders waarvan we de punten wel kunnen pakken en laten zien dat we ook kunnen ballen. We speelden ook een goede wedstrijd tegen Flits, maar maakten het onszelf in de laatste set erg lastig vanwege wat wisselingen en door concentratieverlies. Gelukkig maakten we het bij 22-22 met een goede serviceserie alsnog af.’ Vovero speelt aanstaande zaterdag om 18.00 uur in De Rozet de derby tegen Bernisse.

Vovero(vr.): Marijke Blasman, Leonie Doorduin, Petra Romeijn, Maartje de Groot, Nienke Pranger, Sharon Breukel, Monique Oldenburg, Jolanda Blasman en Floor Taillie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant