Handballers Indus komen er niet aan te pas

Sport 93 keer gelezen

Ridderkerk – De heren van Indus ’67 hebben zondag een nederlaag moeten incasseren in de wedstrijd bij de tweede keus van Saturnus ’72.

De Ridderkerkers wonnen het duel met 35-17, bij rust stond het 20-9 voor de thuisploeg. ‘We waren zwaar gehavend. We hadden er net zeven. Na tien minuten stond het 8-1. Na rust hebben we rustiger gespeeld. Toen konden we het een kwartier bijhouden. Toen was het over nadat we nog met vier man in het veld stonden omdat er twee man waren weggestuurd. Dan valt het uiteindelijk toch nog mee’, zegt Cock Weerd na het duel. Zondag is het duel met Snelwiek.

Spelers Indus’67: Erik Weerd, Bas Schild; Ton Schild; Jeroen van Leeuwen; Willem Bravenboer, Peter Hoegee en Nico de Bie