Archieffoto Theo van Kralingen
Archieffoto Theo van Kralingen

Vovero blijft hekkensluiter

Sport 90 keer gelezen

Bergschenhoek: De volleyballers van Vovero hebben met een 3-1 (25-13, 22-25, 25-21, 25-15) nederlaag in de Bergschenhoekse Ackers toch een puntje overgehouden tegen subtopper Volley2B.

‘Toch heeft er meer ingezeten,’ meende speler Steven van Woerkom. ‘Volley2B heeft een jonge sterke ploeg, waarvan wij kennelijk onder de indruk raakten. Zij omponeerden ons kennelijk met harde klappen. Nadat we de eerste set hadden weggegeven, kwamen we in de tweede set goed terug. Door een teveel aan servicefouten hebben we Volley2B in de wedstrijd geholpen door onze eigen slordigheden waarna het geloof er in de laatste set uit was.’ Vovero bezet in de eerste klasse A de laatste plaats. Niek Vos ontbrak in het team, terwijl Helen Taillie de vakantie vierende coach Marianne Sannes op de bank verving. De Rozenburgers spelen aanstaande zaterdag om 20.00 uur in De Rozet de derbydegradatiewedstrijd tegen Bernisse.

Vovero (mannen): Peter Doorduin, Folkert Staalduinen, Michael Burger, Steven van Woerkom, Michel Taillie, Arie van der Born, Ibrahim Dzananovic.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant