Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Zuidland ontbeerde pit tegen DCV

Sport 90 keer gelezen

Krimpen aan den IJssel: Zuidland heeft door een 2-0 (2-0) nederlaag tegen DCV verzuimd in het spoor te blijven van Papendrecht. De Zuidlanders bleken niet in staat om tegen de Krimpenaren enige potten te breken. Ook niet toen trainer Adrie van Tiggelen de aanvallers Sedig Walizada en Stefan Kerkhof in het veld bracht voor respectievelijk verdediger Martijn Terlouw en middenvelder Mike Fiere.

‘Net als tegen Oude Maas zat het er tegen DCV gewoon niet in,’ verklaarde Van Tiggelen de offday van zijn team. ‘We spelen voor de winterstop nog twee keer thuis tegen respectievelijk Wieldrecht en Piershil. Om mee te blijven doen moeten deze wedstrijden gewoon zes punten opleveren.’ Zuidland speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur op Groot Nibbeland tegen Wieldrecht.


Zuidland: Kevin de Kok; Martijn Terlouw (46. Sediq Walizada), Frank Molendijk, Marcel van den Berg, Robin van Buuren; Maurice Wolters, Mike Fiere (65. Stefan Kerkhof), Robert Michilsen (68. Bastiaan Monster); Runell Martis; John van Tiggelen, Corrly Bazoer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant