Archieffoto Peter de Jong

Hockeyers onderuit bij nummer twee

Sport 65 keer gelezen

Krimpen aan den IJssel – De heren van HV Spijkenisse zijn de winterstop in gegaan met een nederlaag. De ploeg van Erik Beekman verloor met 3-2 bij de IJssel. De ruststand was 2-1.

Na een 2-0 achterstand was het Maarten Bol die kort voor rust de 2-1 binnen sloeg. Na de thee was het Jelle Kuurstra die voor 3-2 zorgde. ‘We hebben het redelijk gedaan tegen de nummer twee van de competitie. Zeker na vorige week. Het was een goede tegenstander. Hun voorsprong was wat discutabel. Na rust hebben we goed doorgepakt. De bal kwam niet goed voor de goal. We hebben echter wel veerkracht getoond’, zegt Erik Beekman na het duel. De winterstop die nu zijn intrede doet zal Koen Weimar gebruiken om te herstellen van zijn ingescheurde enkelband. Op 8 maart gaat de ploeg uit Nissewaard op bezoek bij Barendrecht om de competitie te hervatten.

Opstelling HV Spijkenisse: Sander de Kam; Maarten Bosman; Alain Noels; Marco Molendijk; Mitchell Veelo; Matthijs Schoon; Contijn Tazelaar;  Jelle Kuurstra; Martijn Been; Fabian Bellaard; Mees Tazelaar; Douwe Snel; Maarten Bol; Vincent Buik en Boris de Puij.