Archieffoto: Peter de Jong
Archieffoto: Peter de Jong

Bernisse verspeelt dure punten

Sport 53 keer gelezen

Capelle aan den IJssel: De volleybalsters van Bernisse hebben in de Oostgaarde in Capelle aan den IJssel een dure 3-1 (12-25, 25-18, 26-24, 25-18) nederlaag geleden tegen VCN 6. Na een 12-25 veegpartij in de eerste set, leken de Bernisser vrouwen met setupper Romy Pijl aan de buitenkant naar een zege op te stomen.

Doch de Capelsen herpakten zich met een brede bank en trokken de plooien met een 25-18 overwinning in de tweede set weer glad: 1-1. De derde set was zwaar in het voordeel van Bernisse, maar een riante voorsprong van 15-21 en later met 22-24 op matchpoint werd met 26-24 toch uit handen gegeven. Bij Bernisse ontbraken om uiteen lopende redenen Patricia Smits, Belinda Verweel en Yolanda Bouman. ‘Na de eerste set hadden we de derde set moeten winnen, maar personele problemen braken ons op,’ aldus coach Edwin Ooms. Bernisse, dat de negende plaats bezet in de eerste klasse A, speelt aanstaande zaterdag om 18.00 uur in De Rozet in Rozenburg tegen Vovero.

Bernisse (vr.): Lisenka Brons, Aletta van der Ploeg, Jolanda Pols, Eugenie Ooms-Verweel, Charlin van der Stoep, Truus Verhoef, Ghiselinda van der Zee, Romy Pijl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant