Afbeelding

V.v. Abbenbroek maakt kans op € 10.000 in Nuon Club Competitie

Actueel 328 keer gelezen

Abbenbroek - Voetbalvereniging Abbenbroek is genomineerd voor de tweede ronde van de Nuon Club Competitie. Hiermee kan de vereniging € 10.000 winnen om te investeren in energiebesparing en duurzame energie.

Voorzitter Hans Brinkman besloot de club in te schrijven voor de competitie. Uit de vele aanmeldingen is de voetbalvereniging als een van de vijftig genomineerden naar voren gekomen. De energierekening is een flinke kostenpost die ieder jaar terugkomt en de vereniging wil die kosten graag zo laag mogelijk houden. Het idee dat ze heeft is het plaatsen van zonnepanelen en aanbrengen van andere energiebesparingen. Zo geeft ze ook een goed voorbeeld naar leden en bezoekers. Daarnaast wil de club onderzoeken of windenergie op het complex mogelijk is. Als de club geld bespaard, heeft dat ook een voordeel voor de leden. De contributie hoeft immers niet omhoog.

Daarom roept v.v. Abbenbroek alle inwoners van Abbenbroek en omstreken op om te stemmen via http://clubcompetitie.nuon.nl/stemmen. Stemmen kan tot 10 december.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant