Afbeelding

Tweespan steunt 3FM

Actueel 82 keer gelezen

Heenvliet - Op dinsdag 25 november heeft OBS Tweespan uit Heenvliet bezoek gehad van een vrijwilliger van het Rode Kruis. In het kader van de 3FM actie “Hands off our girls” werd er in alle groepen uitleg gegeven over het werk van het Rode Kruis en de actie van dit jaar.

Actiedag
OBS Tweespan steunt de actie van 3FM en organiseert daarom op 11 december een actie dag. Deze dag zal de school in het teken staan van het goede doel. Door de kinderen van groep 7/8 worden allerlei activiteiten georganiseerd om op 11 december zoveel mogelijk geld op te halen. Zo is er een rommelmarkt, spelletjesmiddag, bingo en kan er door middel van een bestelformulier allerlei lekkers worden besteld in de bakkerij! Alle opbrengst gaat naar de 3FM actie. De kinderen uit groep 1-2-3 zamelen zoveel mogelijk statiegeldflessen in.

 Heeft u net uw zolder opgeruimd? Tot 10 december kunt u op school, op het podium in de grote hal, al uw spullen voor de rommelmarkt kwijt. Ook kunt u hier uw statiegeldflessen inleveren. Bestelformulieren voor de bakkerij hebben de kinderen mee naar huis gekregen.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant