Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

HV Spijkenisse dwingt regen Derby gelijkspel af

Sport 113 keer gelezen

Spijkenisse: De hockeysters van HV Spijkenisse hebben op het sportpark Groenewoud een verdienstelijk gelijkspel (0-0) behaald tegen Derby. Met dit resultaat heeft de formatie van Maarten Bosman in het tweede rijtje van de derde klasse B de aansluiting gekregen met Asvion en HC Voorne.

‘Ik vond dat wij beter waren dan Derby, door de jaren heen toch een geducht tegenstander. We hadden zelfs een kans op de overwinning, maar lieten goede mogelijkheden liggen. Toch wil ik mijn ploeg complimenteren voor de geweldige inzet en de manier waarop wij achterin de nul hebben gehouden,’ kon de coach van Spijkenisse leven met het gelijkspel. Een goal van Jessy Grootveld in de tweede helft werd om onduidelijke redenen afgekeurd. De vrouwen van Spijkenisse spelen aanstaande zondag in Mijnsheerenland tegen Hoeksche Waard.

HV Spijkenisse: Nicollette van Drunen; Inge van Wijk, Pernille Meeder, Charline Tieleman, Mariska Krijgsman; Megan Luijendijk, Jamie Zeegers, Camilla Luijendijk; Evelien Schutte, Jessy Grootveld, Kimberly Witteveen. You-Shi Liem. Daphne van Doorn en Rozeke Taselaar kwamen ook in actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant