Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

De Kempvis wacht op eerste zege

Sport 114 keer gelezen

Rotterdam: De waterpolosters van De Kempvis wachten in de Bond tweede klasse B na vijf wedstrijden nog altijd op de eerste overwinning. De Spijkenisser vrouwen verloren in Rotterdam met 10-5 (5-1, 2-1, 2-2, 1-1) de belangrijke wedstrijd tegen Z&PC.

‘Toch zie ik duidelijk vooruitgang in mijn ploeg, spelen echt niet slecht, maar het zit gewoon nog wat tegen,’ koestert Peter Koster, die andermaal niet te spreken was over het aanstellen van slechts één scheidsrechter. ‘We hebben in de uitwedstrijden elke keer gespeeld onder leiding van één scheidsrechter, terwijl er aan beide zijden van het bad een scheidsrechter moet staan. Daar is mijn ploeg met meer tijdstraffen dan de tegenstander de dupe van geworden en dat is gewoon frustrerend,’ baalde de coach van De Kempvis. ‘Ik ben tevreden over de inzet van mijn speelsters. We trainen goed en de afspraken in het veld worden goed nagekomen, maar het kwartje moet ook eens een keer de onze kant gaan opvallen.’ De Kempvis speelt aanstaande zaterdag om 18.05 uur in het Rivièrabad tegen Aqua-Novio ’94.

De Kempvis: Tinka de Haan (3e periode Noemi van der Borcht); Daphne Verhulst (1 keer), Divera Bakker (1 keer), Patricia van Nierop, Sofie Goudriaan, Ilse Kuller (1 keer), Nina Vermeer (1 keer), Dayane Melief, Roxane van Nieuwamerongen (1 keer), Suzanne Dusseljee, Anouska Kans, Dayane Melief.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant