Arcieffoto Peter de Jong
Arcieffoto Peter de Jong

Basketbalsters na rust hard onderuit

Sport 98 keer gelezen

Katwijk – De dames van The Hurricanes zijn zaterdag hard onderuit gegaan tegen de derde keus van Grasshoppers. De ploeg van Petra van Halderen verloor het duel met 60-44.

Bij rust was er slechts een hele kleine marge van de Katwijkers, toen stond het 21-20. De periode standen waren 11-6, 10-14, 22-17 en 17-7. ‘We begonnen goed. Het tweede kwart hebben we kunnen winnen. We misten wat spelers en bij de rust was het verschil slechts één punt. Dat is niets. We missen kansen na rust en organisatorisch loopt het niet altijd goed. De laatste speelden we te geforceerd en ging het niet meer. We bouwen teveel op Marloes Steens en Weronika Sawko, dat zijn onze bepalende spelers. We hebben ons best gedaan en niet gewonnen’, zegt Petra van Halderen na het duel. Komend weekend is de ploeg vrij, daarna volgt het treffen met New Stars.

Speelsters Hurricanes: Wendy Verbeeke; Chantal Tierasse (8), Weronika Sawko (13), Sophie van Driel (2), Merve Aslan (4), Liesje Josefina (2), Marloes Steens (10), Claudia Smit (5), Chrisella Wilson.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant