Foto's Peter de Jong

Volleybalsters komen te laat op gang

Sport 88 keer gelezen

Spijkenisse - De dames van Spivo zijn zaterdagavond in Sporthal Den Oert te laat op gang gekomen. De ploeg waarvan men zegt dat het speelt als een diesel, verloor het duel met Leyton DC met 1-3. De setstanden in de eerste twee sets logen er niet om. De eerste ging met 13-25 verloren en de tweede met 9-25. Daarna leek men toch op gang gekomen bij de ploeg van Ronald Lacroes.

De derde set ging met 25-22 naar de Spijkenisser volleybalsters. Ook in de laatste set kon men ondanks een grote achterstand in de beginfase goed terugkomen en verloor men de set met 25-27. ‘De laatste set hadden we veel meer uit kunnen halen. De eerste set zaten we echt niet in de wedstrijd. Dan pakken zij al twee punten en weten ze dat ze voor de overwinning nog maar een punt nodig hebben. De beleving kwam terug in ons spel in de derde set die we dan ook kunnen winnen. Vervolgens komen zij in de laatste set al voor met 6-1, hebben wij setpoint op 25-24 en verliezen we alsnog. Dat is erg jammer. We hebben toen goed gevochten en de beleving was uitstekend’, zegt Ronald Lacroes na het duel. Zaterdag is VollinGo de tegenstander van de Spijkenisser volleybalsters.

Speelsters Spivo: Angjeny Tolentino; Mariska Hommels; Sanne Kegel; Kim Kegel; Lisette Prens; Jill van Rhee; Marieke van der Mark; Sanneke Seldenthuis; Rianne van de Stelt; Stephanie Hommels; Tessa Martherus en Kirsten Moll.