Bernisse wint in Stellendam

Sport 509 keer gelezen

Stellendam – Bernisse heeft zaterdag de ontmoeting bij Stellendam kunnen afsluiten met een overwinning. De formatie van Peter Hoek won het duel met 0-2. Bij rust was er nog niet gescoord. Allebei de nummers kwamen van de schoen van Berry de Ridder.

‘Het ging moeizaam maar we waren wel de bovenliggende partij.. Er waren veel kansen op keeper en paal. Het was echt wachten op de eerste treffer. De tweede treffer kwam pas vier minuten voor tijd’, zegt Peter Hoek na het duel. Over twee weken is Goudswaardse Boys de tegenstander.

Mitchell Dekker; Michael van der Velde, Marc Althusius; Roman Pardon, Tim Wijngaard, Jeroen Breederland (65. Rick Onderstal);  Jeroen de Wit, Erik Hoek (83 Jean Paul Kers), Muhammed Baydar; Niels Molendijk (72 Marvin Jansen), Berry de Ridder (88 Admir de Kok).