Hockeyers snel op achterstand

Sport 77 keer gelezen

Spijkenisse - De heren van HV Spijkenisse zijn zondag door een snelle achterstand, niet tot winst gekomen tegen Dopie. De gasten wonnen op sportpark Groenewoud met 1-4. Al na twintig minuten stond het 0-3 en die klap kwam de ploeg uit Spijkenisse niet meer te boven. Alleen Alexander Taat wist na rust het doel te vinden.

‘We kwamen te snel op achterstand. We waren in het begin minder fel. We hebben ons toch herpakt en dan komen ze nog op 0-3. Na rust waren wij de betere partij. Zij hebben alleen maar verdedigd. We kregen veel kansen maar niets lukte. De paal en doelman stond in de weg. We hebben echt een punt verdient. Deze uitslag is echt geflatteerd’, zegt Erik Beekman na het duel. Zondag speelt de ploeg bij Dordrecht.