Foto: Peter de Jong
Foto: Peter de Jong

Hekelingen onderuit bij koploper

Sport 72 keer gelezen

Mijnsherenland – Hekelingen is er zaterdag niet in geslaagd om de winst mee naar Spijkenisse te nemen. De ploeg van Ad Reijtenbagh verloor bij GOZ met 4-1. Bij rust leidde de thuisploeg al met 2-0. De enige treffer van de Hekelingse ploeg kwam van de schoen van Joey Wertz. ‘We waren vandaag niet in goeden doen. We waren eigenlijk steeds een stapje te laat. Het had na een half uur ook 5-0 voor GOZ kunnen staan. We waren echt zoekende.'

'De tweede helft startte we en stuk beter. We waren twintig minuten de betere ploeg. Dan kom je achter door een onachtzaamheid. Vanaf dat moment was het verzet gebroken en lieten wij het gaan’, zegt coach Ad Reijtenbagh na afloop. Hekelingen staat tiende op de ranglijst. Zaterdag is OSV uit Oud Beijerland de tegenstander.

Opstelling Hekelingen: Wesley de Vos; Tjerk van der Graaf (46 Desney Bakker), Abdulla Dahr, Louis Kammermans, Chandley Gijsbertha; Koen Spitters (80 Matthijs van der Pad), Joey Wertz, Zakaria Cheikh (30 Kenan Dedeci), Robin Boere; Wasim Khallouf; Nuni Thode, José Ayala.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant