Foto: Peter de Jong
Foto: Peter de Jong

Spijkenisse onderuit bij ’s-Gravenzande

Sport 77 keer gelezen

’s-Gravenzande – Spijkenisse is er niet in geslaagd de goede prestaties van vorige week door te trekken in het duel bij laagvlieger ’s-Gravenzande. De ploeg uit het Westland won met 2-0 en leidde ook bij de rust met 1-0. Een groot deel van het duel speelde ’s-Gravenzande met een man minder. Later werd ook Elvin Spoel met een tweede gele kaart naar de kant gestuurd.

‘De nederlaag is terecht. Zij hadden gewoon meer passie dan Spijkenisse. Ze leverden veel meer strijd. Dan verdien je ook om te winnen. We hebben een kans met Duijnstee en Jasarevic gehad en voor de rest eigenlijk niet. De tweede helft is er geen kans voor ons geweest’, zegt trainer Peter Wubben na het duel. Door de nederlaag staat Spijkenisse nu achtste in de hoofdklasse B met tien punten. De tegenstander uit het Westland steeg twee plaatsen en staat nu twaalfde. Zaterdag is Quick Boys de tegenstander op sportpark Jaap Riedijk.

Opstelling Spijkenisse: Dyron Bijl; Lennart Krijger, Delrencio dos Reis, Bart van Muyen, Elwin Spoel; Mark Bevaart (46 Breuklin Almeida), Jerson Rebeiro (70. Breuklin Almeida); Ruperto Dorothea (86. Jazzy Adams), Shane van den Engel; Jeffrey Duijnstee (60 Juliën Gret), Emir Jasarevic (70. Djerreld Muntslag).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant