Foto's: Peter de Jong

Bernisse deelt punten met SNS

Sport 91 keer gelezen

Heenvliet – Bernisse is er zaterdag niet in geslaagd om de punten te pakken tegen SNS. Het werd een 2-2 gelijkspel. Bij rust stond het 1-1. Eerst kwam de ploeg van Peter Hoek op achterstand, maar Muhammed Baydar wist de stand weer gelijk te trekken met alweer zijn zestiende seizoentreffer. Na de thee was het Roman Pardon die voor de eindstand van 2-2 zorgde. Dit gebeurde diep in blessuretijd.

‘Ik ben zeker niet tevreden over het spel. Echter als je in de 70e minuut achter komt en pas de gelijkmaker maakt in de extra tijd, dan moet je er mee kunnen leven. Wij hebben echter heel de wedstrijd gedicteerd. Zij hebben twee uitvallen en daar scoren ze uit. Ik vind het opvallend dat de nummer twee van de competitie op deze wijze speelt’, zegt coach Peter Hoek na het duel. Bernisse blijft door de puntendeling op de derde plaats staan met een punt achterstand op SNS. Zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij Stellendam dat in de middenmoot staat.

Opstelling Bernisse: Mitchell Dekker; Michael van der Velde, Marc Althusius; Roman Pardon, Tim Wijngaard, Jeroen Breederland (65. Rick Onderstal);  Jeroen de Wit, Erik Hoek (83 Jean Paul Kers), Muhammed Baydar; Marvin Jansen (67 Niels Molendijk), Berry de Ridder.