Afbeelding

‘Nissewaard Stemt’

Actueel 89 keer gelezen

Nissewaard - SMART RTV, de lokale omroep van Spijkenisse, en 0181tv lanceren het platform 'Nissewaard Stemt', met het laatste nieuws van en over de gemeenteraadsverkiezingen en de deelnemende partijen.

Op NissewaardStemt.nl vindt u alle informatie over de aankomende gemeenteraadsverkiezingen: het stemmen en een overzicht van de stembureaus, maar ook de verkiezngsprogramma's. Ook vertellen de partijen zelf in twee minuten wat hun vier belangrijkste standpunten zijn. Dit doen zij in ‘Nissewaard Stemt: De partij in 120 seconden’. De afleveringen zijn te bekijken via de website en tot 19 november op Smart TV en 0181TV, in de zendtijd voor politieke partijen. Ook zijn de video's te bekijken op onze politieke pagina.

Ook trekken de omroepen de regio in om de meningen van de toekomstige inwoners van Nissewaard te peilen. Deze zijn vanaf 11 november te zien in ‘Nissewaard Stemt: De mening van Nissewaard?’.

De uitzendingen van Nissewaard Stemt zijn op heel Voorne-Putten te zien via Smart TV en 0181TV. Analoog op kanaal 67+ en digitaal bij UPC op kanaal 31. Daarnaast zijn alle afleveringen te vinden op de website NissewaardStemt.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant