SV Simonshaven afgetroefd door slimmer Transvalia

Sport 69 keer gelezen

Rotterdam: SV Simonshaven heeft het na een goede eerste helft uiteindelijk ook nu met een 3-2 (1-00 nederlaag moeten afleggen tegen TransvaliaZW. De Simonshavenaren kregen in het eerste deel enkele goede kansen de score open te breken, maar met name Jeroen de Kruik had het geluk niet mee in de afwerking. De sluw spelende Transvalen namen met 1-0 de leiding en hielden de jonge ploeg van Simonshaven buiten de zestien.

De equipe van trainer Richard van der Werf probeerde de bakens weliswaar te verzetten, maar echt gevaarlijk werd het niet. Dave van Dongen was voor de bezoekers succesvol door een aangever van Jeroen de Kruik met een goal te belonen. ‘Ik heb in de eerste helft een super Simonshaven gezien met veel aanvallende druk op de tegenstander. We hebben één goal gemaakt, maar dat hadden er best drie mogen zijn,’ vond Richard van der Werf. ‘Het team blijft onderling positief onder elkaar. Als deze groep bij elkaar blijft, kan er toch iets moois uit groeien.’ SV Simonshaven speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur in eigen huis tegen SV Charlois.

SV Simonshaven:  Bas Oster; Kevin Francois, Erik Huizenga, Desley Hermsen, Colin de Vries (65. Carlo van der Linden); Laurens de Bruin (75. Richard van Baarlen), Dave van Dongen, Tom Zuidmulder; Bjorn Kommeren (46. Ricardo van Driel), Jeroen de Kruik, Jerry van de Ent.