Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

HVOS start met klinkende overwinning tegen Conventus

Sport 124 keer gelezen

Spijkenisse: HVOS is de competitie in de tweede klasse B Zuid-West van de zaalcompetitie met een klinkende 29-14 (17-7) overwinning tegen Conventus uitstekend begonnen. ‘Het werd al snel in de wedstrijd duidelijk dat we niet zouden verliezen. We waren met deze ploeg duidelijk een maatje te groot. Op zich hebben we collectief een goede wedstrijd neergezet, hebben weinig weggegeven. In de tweede helft hebben we iedereen laten spelen. Deze groep is in staat om te spelen voor het kampioenschap, daar gaan we ook voor,’ aldus coach Jean Poul Scholten.

Cindy Makor moest het veld verlaten met waarschijnlijk een hamstringblessure. De vrouwen van HVOS met de Hellevoetsen Amanda Dantuma en Frederique Benschop (beiden ex-Helius) in de gelederen, spelen aanstaande zondag om 11.35 uur in De Rozet tegen Indus ’67.


HVOS: Ingrid de Jong; Angela Bucher (3 keer), Eline van der Meer (6 keer), Jolanda van der Sluis (6 keer), Sara Sundermann (2 keer), Saskia van der Sluis (2 keer), Iris Vonk (1 keer), Amanda Dantuma (3 keer), Cindy Makor (3 keer), Claudia van Zwieten, Lisa Hofman (2 keer), Frederique Benschop (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant