Afbeelding

HVOS incasseert tegen Westlandia eerste nederlaag

Sport 102 keer gelezen

Spijkenisse: De handballers van WPK/Westlandia hebben HVOS met een 30-31 (12-17) score de eerste nederlaag van het zaalseizoen toegediend en daarmee de ongeslagen status van de Spijkenissers aangetast. ‘We hebben een heel slechte eerste helft afgewisseld met een goede tweede. Maar ondanks de inhaalslag hebben we het tot op één puntje niet kunnen redden,’ aldus coach Jaap Hagen.

De Spijkenissers, die het moesten stellen zonder de geblesseerde Remco Hagen (knie) en de van ETC gekomen Robert Mouthaam, maar met Edwin Gerritse (ex-ECT) in de gelederen probeerden onder aanvoering van de uitblinkende motor Jeroen Weggen de Naaldwijkers hun wil op te leggen, maar het waren juist de bezoekers die met een 12-17 voorsprong de rust ingingen. Na de wisseling kwam HVOS goed terug, maar bleek één punt een brug te ver om de gelijkmaker te forceren. HVOS bezet in de brede middenmoot van de hoofdklasse D de gedeelde vierde plaats achter onder meer koploper HVV ’70. HVOS speelt aanstaande zondag om 11.30 uur in de Haagse Boswijk-hal tegen Hercules 3.


HVOS: Jeroen Versendaal; Edwin Gerritse, Arjan Sebel, Jeroen Weggen, Mathijs Loch, Mark Elbers, Raoul Knol. Wessel Knol, Wouter van der Zwan, Patrick de Groot en Wim Pals.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant