Afbeelding

Bernisse declasseert titelkandidaat Volley2B

Sport 86 keer gelezen

Heenvliet: De volleyballers van Bernisse hebben in de eerste klasse A voor een daverende verrassing gezorgd door titelkandidaat Volley2B op een 3-2 (25-16, 25-18, 23-25, 20-25, 15-7) nederlaag te trakteren. De Heenvlieters hebben door dit resultaat de rode lantaarn overgedragen aan Spirit 2. ‘We hebben met zes man de beste wedstrijd van het seizoen gespeeld,’ sprak playing/coach Edwin Ooms zijn bewondering uit over zijn team.

‘Volley2B herbergt veel aanvalskracht, maar wij hebben hen met een goed middenblok gedwongen de ballen naar de zijkanten te slaan, waardoor wij de klappen gemakkelijker konden opvangen.’ Nadat de eerste twee sets met goed spel met de cijfers 25-16 en 25-18 waren binnen gehaald, begon de Bernisser machine enigszins te haperen. ‘We stonden in de derde set nog voor met 20-18, maar die gasten sloegen vervolgens een gat met een goede sprongservice en dat was niet meer te dichten. De vierde set kwamen we met 13-20 achter, probeerden nog terug te komen, maar hebben deze met het oog op de laatste set waarin we alle energie wilden stoppen laten lopen.’ Bernisse ging de veldwissel in met een 8-3 voorsprong, waarop Edwin Ooms de zege met een goede serviceserie veilig stelde: 15-7. ‘We staan er niet goed voor, dus blijft het punten sprokkelen. Daarom is het mooi dat we met deze overwinning drie bonuspunten hebben gepakt,’ aldus Ooms. Bij Bernisse ontbrak Jaco Zaal. Bernisse speelt aanstaande vrijdagavond om 21.15 uur in de Oostgaarde in Capelle aan den IJssel tegen VCN 4.

Bernisse (mannen): Sander van Linschoten, Sebastiaan Vermeul, Roderick van Heiningen, Onno van der Knaap, Freddy Koetse, Edwin Ooms.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant