Afbeelding

Vovero pakt punt van koploper Fusion

Sport 87 keer gelezen

Rotterdam:: De volleybalsters van Vovero hebben in de Alexanderhal in Rotterdam-Oost een eervolle 3-1 (23-25, 25-13, 25-22, 25-16) nederlaag geleden tegen Fusion. De Rozenburgse middenmoter veraste de koploper in de eerste klasse A door de eerste set voor de neuzen van de Rotterdamsen met 23-25 weg te kapen. ‘We zijn heel goed begonnen, maar daarna werden we te wisselvallig,’ doelde coach Madelon Spaans op het setverlies in de derde set (25-22).

‘We hadden misschien teveel ontzag voor de koploper, maar met een beetje geluk hadden we er een extra set uit kunnen halen.’ Vovero, dat het moest stellen zonder Lianne Klisman, weet het verlies in de tweede set aan een slechte start, want een 5-0, 18-3 en 19-10 achterstand haal je niet zomaar in. De derde set was een stuk spannender. Ook hier begonnen de Rozenburgsen met een achterstand, maar zij vochten zich bij 17-12 wel terug naar een gelijke stand van 20-20, maar verloor de set uiteindelijk met 25-22. ‘We hebben goed gespeeld, maar er was een fase dat we even in een dip zaten, waardoor we ons moesten terugknokken. Dat heeft enorm veel energie gekost, waardoor het balletje in de finale net weer de andere kant opviel. Jammer dat we onnodige punten hebben weggegeven, want er had beslist meer in gezeten,’ aldus Spaans. De vrouwen van Vovero spelen morgen om 18.00 uur in De Rozet tegen RVC/Libanon ’50 3.


Vovero(vr.): Marijke Blasman, Leonie Doorduin, Petra Romeijn, Maartje de Groot, Nienke Pranger, Sharon Breukel, Monique Oldenburg, Jolanda Blasman.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant