Het shantykoor brengt deze keer kerstliederen ten gehore.
Het shantykoor brengt deze keer kerstliederen ten gehore. Archieffoto: Foto-Ok.nl

Eindelijk weer een gezellige Kerstmarkt in Heenvliet

Algemeen 3.750 keer gelezen

De organisatie van de jaarlijkse Kerstmarkt in Heenvliet is verheugd dat – na twee jaar van stilte – het historische Marktplein in hartje Heenvliet weer omgetoverd zal worden tot een gezellige Kerstmarkt.

Zaterdag 10 december is het zover !! Van 15.00 uur tot 21.00 uur kunnen de bezoekers aan de Kerstmarkt genieten van een divers aanbod aan producten die via de ruim 45 kramen aan het publiek aangeboden zullen worden.

‘Als organisatie vinden we diversiteit belangrijk dus we hebben uiteraard kramen waar men de mooiste kerststukjes kan vinden maar er is ook klein huisraad, kunst, keramiek, thee, woonaccessoires, diverse mooie wijnen, sieraden, tuindecoratie, kleding, verschillende verse boerderijproducten en ja zelfs schaatsen deze middag op de Kerstmarkt te koop!’, aldus de organisatie. Voor de kinderen zijn en diverse activiteiten en ook een rondje in de arrenslee of ‘op de foto met de Kerstman’ is deze middag mogelijk. 

Alsof dat nog niet alles is, is er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht. Een lekkere pizza, broodje bal of verse friet het is er allemaal !!

Geniet terwijl je tussen de kramen doorloopt van de gezellige kerstsfeer en stop even bij de “Heisse Hütte” voor een lekkere slok Glühwein of warme chocomel en luister naar de optredens van het Shantykoor 3 x Niks en het Popkoor Sparkling.

Uit de krant

Uit de krant