Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Veel klachten over Theaterparkeergarage

Algemeen 2.421 keer gelezen

Spijkenisse - Betaalautomaten in de  Theaterparkeergarage functioneren niet naar behoren. Er zijn veel klachten van gebruikers dat het afgerekende bedrag niet overeenkomt met de parkeertijd. Ook geven de automaten bij contante betaling onvoldoende of geen wisselgeldretour.

Het probleem is al eerder onder de aandacht van het college gebracht, maar tot op heden lijkt het erop dat er nog geen maatregelen genomen zijn. VOOR Nissewaard wil weten wanneer de problemen opgelost zijn.
De fractie wil eveneens weten hoe het kan dat het zo lang duurde voor de stroomkabel hersteld was, die er voor zorgde dat het brandalarm midden in de nacht afging en vrijwel de hele dag het alarm te horen was en bewoners geen gebruik konden maken van de liften. Die liften zijn volgens bewoners vaker niet te gebruiken.

Ook wil VOOR Nissewaard weten of het mogelijk is om te zorgen dat de toegangsdeur voor voetgangers weer afsluitbaar is, zodat alleen gebruikers van de garage naar binnen kunnen. Dat vergroot het veiligheidsgevoel van de gebruikers.

Het komt regelmatig voor dat er water op de vloer ligt en delen zijn afgezet met rood-witte linten. VOOR Nissewaard wil graag weten of het daarbij gaat om lekkages en zo ja, wat de oorzaak is. Ook wil de fractie weten hoe het zit met het onderhoud van de parkeergarage in zijn geheel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant