Afbeelding

Handballers stomen door

Sport 47 keer gelezen

Zoetermeer - De heren van HVOS hebben zondag een tweede mooie zege behaald in de landelijke zaalcompetitie. De ploeg van Jaap en Remco Hagen won het duel bij de tweede keus van Gemini met 19-33, bij rust stond het al 10-15.

‘We hebben zoveel kansen gehad, dat het ook 55-10 kon worden. Voor rust hadden we de score moeten opvoeren. Na rust ging het beter. We moeten ook slechte wedstrijden kunnen winnen. Over twee weken moeten we de eerste proef op de som krijgen als we tegen Westlandia spelen en er twee man door blessures niet zijn’, meent Jaap Hagen na afloop. Bij de Spijkenissers zijn Remco Hagen en Robert Mouthaan er dan niet bij. Zondag speelt het team niet. Doordat de landelijke zaalcompetitie eerder start is de laatste weken van de veldcompetitie met een mixteam van lagere elftallen afgemaakt. Dat team won tegen Des’72 de laatste competitie wedstrijd met 22-7. De veldcompetitie gaat pas in het voorjaar van 2015 verder.

Spelers HVOS (Zaal): Jeroen Versendaal (31 Edwin Gerritsen); Raoul Knol, Wessel Knol, Jeroen Wegge, Wouter van der Zwan, Arjan Sebel, Patrick de Groot, Marc Elbers en Wim Pals.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant