Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Hockeysters niet opgewassen tegen Rijswijk

Sport 46 keer gelezen

Spijkenisse - De hockeysters van HV Spijkenisse zijn er zondag niet in geslaagd om de winst in eigen huis te houden. De ploeg van Maarten Bosman ging met 2-3 onderuit tegen Rijswijk. Bij rust stond het 1-1. De Spijkenissers kwamen achter maar Kim Witteveen zorgde voor rust nog voor de gelijkmaker.

Na  de thee was het Rijswijk dat weer op voorsprong kwam, maar opnieuw Kim Witteveen zorgde voor de gelijke stand. Toch gingen de gasten met de winst naar huis. ‘Zij hebben het slimmer gespeeld dan dat wij hebben gedaan. Toch wil ik mijn ploeg een groot compliment maken. We kwamen op het eind gewoon een stukje te kort. We hebben echt goed stand kunnen houden’, zegt Maarten Bosman na het duel. Over twee weken is Westland de tegenstander.

Speelsters HV Spijkenisse: Nicolette van Drunen; Mariska Krijgsman; Evelien Schutte; Inge van Wijk; Jamie Zeegers; Daphne van Doorn; Pernille Meeder; Evelien Schutte;  Lonneke van Breukelen en Kim Witteveen; Charlene Tielemans. Er werd ingevallen door Youssie Liem; Camilla Luijendijk;  Jessey Grootveld, Roseke Tazelaar,  Lonneke van Breukelen, Megan Luijendijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant