Foto: Peter de Jong
Foto: Peter de Jong

The Hurricanes nog altijd met lege handen

Sport 270 keer gelezen

Spijkenisse - De basketbalsters van The Hurricanes hebben ook de vierde wedstrijd in de eerste klasse A (West) met een nederlaag afgesloten. Nu was Cady ’73 in sporthal Den Oert met 49-66 (10-14, 8-18 (18-32), 11-22, 20-12) te sterk voor de promovendus uit Spijkenisse.

‘Toch beginnen we steeds beter te spelen,’ blijft het duo Petra van Halderen en Gino Wolvekamp vertrouwen in het team houden. ‘We begonnen goed in het eerste kwart, maar vervolgens kwam de pass niet aan, was er slordig balverlies en lieten we grote gaten vallen in de periodes twee en drie. Maar we hebben zoals in het laatste kwart dat we met 20-12 wonnen ook laten zien dat we best wel kunnen ballen. Het is alleen jammer dat we geen hele wedstrijd voluit kunnen gaan.’ Brenda Steegman en Liesje Josefina haalden bij The Hurricanes het einde niet vanwege vijf p-tjes. The Hurricanes wacht aanstaande zaterdag wederom een zwaar karwei wanneer het nog ongeslagen Zoebas uit Zoetermeer om 19.00 in Den Oert te gast is.

The Hurricanes: Weronica Sawko (8 pnt.), Chrisella Wilson (7 pnt.), Sophie van Driel (4 pnt), Caitleen van Eenennaam (2 pnt.), Liesje Josefina (5 pnt), Merve Aslan (6 pnt.), Brenda Steegman, Sandra Lewis (3 pnt) en Marloes Steens (14 pnt).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant