Afbeelding

Olympia met pijn en moeite voorbij Zaamslag

Sport 88 keer gelezen

Spijkenisse - Olympia heeft na de 6-14 nederlaag in de topper tegen Weidevogels meer tegenstand van Zaamslag te duchten gehad dan de uitslag van 13-12 (6-6) doet vermoeden. De hekkensluiter in de derde klasse J probeerde op het sportpark De Brug de Olympianen met stug verdedigen te ontmoedigen

‘Het was met een laag schotprobleem niet best,’ stelde Stefan Gringhuis. ‘Zaamslag bleef er met een gelijke score in geloven. Je weet dat je beter bent, doch dat wordt niet uitbetaald. We liepen eigenlijk tegen onszelf te ballen, maar uiteindelijk hebben we het potje er op karakter uitgesleept.’ De coach van Olympia hield de licht geblesseerde schutter Daan Prikker aanvankelijk op de bank, terwijl Charlotte Gret na het verwijderen van haar verstandskiezen geheel niet van de partij was. Al met al is Stefan Gringhuis tevreden met het resultaat. ‘De doelstelling aan het begin van het seizoen was met een verjonging gericht op de toekomst. Maar de resultaten wijzen er op dat we gewoon meedoen. Kijk, zoals we er nu voor staan gaan we de tweestrijd met Weidevogels niet uit de weg,’ aldus Gringhuis, die zich na een weekje rust met zijn team gaat voorbereiden op de zaalkorfbalcompetitie.

Olympia: Ilona van den Berg (1 keer), Rilana Cafferata, Sebastiaan Visser (2 keer, 66. Daan Prikker), Martijn Koolwijk (5 keer); Dennis Cromzigt (1 keer), Lennart Orgers (1 keer), Daphne de Water (3 keer), Naomi de Water.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant