Stockfoto
Stockfoto

De Kempvis boekt nuttige overwinning tegen ZPCH

Sport 93 keer gelezen

Hoofddorp - De waterpoloërs van De Kempvis hebben in het Koning Willem Alexander bad een nipte, doch dik verdiende 6-7 (1-3, 1-3, 2-1, 2-0) overwinning behaald. De Spijkenissers begonnen in de eerste twee periodes uitstekend door uit te lopen naar een comfortabele 1-6 voorsprong.

‘Daarna zakten we toch wat weg zonder acht in gevaar te komen,’ verklaarde coach Nico van Nieuwamerongen de nonchalance in het spel van zijn Kempvis. ‘De passes waren niet goed, maar we hadden ook wel pech met schoten op paal en lat.’ Al met al ben ik met twee overwinningen en één nederlaag niet ontevreden met de competitiestart. Kerem Tunca en Sidney Davids zitten nu bij de selectie en ontwikkelen zich goed. Met het oog gericht op de toekomst hebben we een jonge selectier waar veel rek in zit,’ aldus Nico van Nieuwamerongen. Marin Vogel (longontsteking) en Max van Drongelen (lies) ontbraken in het Spijkenisser team.

De Kempvis: Henk de Bruijn; Remco van der Werf (1 keer), Remco van Nierop, Peter Verschoor (4 keer), Djurre Haitsma, Sidney Davids, Kerem Tunca, Bas Havelaar (1 keer), Alex Weijts (1 keer), Marcel Bakker, Menno de Vries.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant