Foto's: Theo van Kralingen
Foto's: Theo van Kralingen

Rozenburg is CION de baas

Sport 117 keer gelezen

Rozenburg – Rozenburg doet het uitstekend in de beginfase van de competitie in de derde klasse. De ploeg van Rob Vuik won op Sportpark West met 4-0 van CION. Bij rust stond het 1-0. Die treffer kwam op het scorebord na de corner van Jeroen van Balen die werd binnen gebracht door Lennart Quack.

Na rust kwam de ploeg uit Vlaardingen ook nog enige tijd met een man minder te staan, na een rode kaart, door een pittige overtreding. Het was Renaldo van Emmerik die voro 2-0 zorgde en Jeroen van Balen bracht de derde treffer op het scorebord. De laatste treffer van de middag kwam van Youri Bak, die daarmee zijn seizoenaantal op acht bracht. ‘De overwinning is terecht. We hadden voor rust met veel meer voor moeten staan. We gingen mee in hun spel. Zij hadden voor rust geen enkele kans. Na rust was het zeker na de rode kaart eenrichtingsverkeer. Vervolgens konden we met een man meer de score verder uitbouwen’, zegt Rob Vuik na afloop van de overwinning. Door de winst van Rozenburg blijft de trots van Rozenburg op de eerste plek staan samen met Poortugaal. Rozenburg gaat over twee weken op bezoek bij Maense. Die ploeg staat vijfde met vier punten achterstand op de koplopers. Zaterdag speelt het team van Rob Vuik niet.

Opstelling Rozenburg: Bennie van der Meer; Vince Lissenburg; Jordi de Groot; Elroy van Seventer; Johan Don; Lester van Caam; Kenan Yilmasz (80 Gerard de Niet); Jeroen van Balen (80 Rick Tas); Youri Bak; Lennert Quack en Renaldo van Emmerik (70 Isa Fahriek).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant