Afbeelding

Vovero herpakt zich tegen Sliedrecht Sport

Sport 52 keer gelezen

Rozenburg - De volleyballers van Vovero hebben de geflatteerde 4-0 nederlaag in de eerste klasse A regio Zuid van vorige week tegen Move4U 2 met een 3-1 (25-19, 25-13, 25-21, 16-25) overwinning tegen Sliedrecht Sport 5 zo goed als weggepoetst.

De Rozenburgers speelden in De Rozet vooral in de eerste twee sets een goede partij, zat in set drie ook nog aan de positieve kant van de score, maar ging in het laatste part jammerlijk in de fout. ‘Over de hele wedstrijd gezien ben ik toch wel tevreden,’ hield coach Marianne Sannes een positief gevoel over aan het duel tegen de Sliedrechters. ‘Het blok was goed, verdedigend waren er goede reddingen en vooral in de eerste twee sets verliep de passing goed. In de derde set ging het wat moeizamer, maar de laatste set was rommelig en ging het collectief fout. Al met al hebben we het vertrouwen na de 4-0 nederlaag tegen Move4U weer wat opgevijzeld.’ De mannen van Vovero spelen aanstaande zaterdag om 15.00 uur in het Sportcentrum West in Rotterdam tegen Hou Stand.

Vovero (mannen): Ibrahim Dzananovic, Peter Doorduin, Folkert Staalduinen, Michael Burger, Michel Taillie (aanvoerder), Arie van der Born, Steve van Woerkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant