Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

The Hurricanes eervol ten onder tegen Leiderdorp

Sport 67 keer gelezen

Spijkenisse - De basketbalsters van The Hurricanes hebben in Den Oert ook de tweede wedstrijd in de eerste klasse A van het rayon tegen Leiderdorp met een 35-43 (6-14, 14-11 (20-25), 4-8, 11-10) nederlaag moeten bekopen. Petra van Halderen was desalniettemin tevreden over de inzet en het vertoonde spel van haar team

. ‘De steigende lijn zit er duidelijk in. We waren gelijkwaardig aan Leiderdorp, maar waren iets te slordig in de afronding. Daarbij komt dat we in het eerste kwart nog lengte misten omdat een paar speelsters van het tweede team wat later bijsloten. Dat was zonde, want achteraf hebben we in die periode verloren,’ aldus de coach van The Hurricanes. Bij de thuisclub ontbrak Marloes Steens, maar maakte de ervaren Sandra Lewis haar opwachting. The Hurricanes speelt aanstaande zaterdag om 12.45 uur in de Zielhorst in Amersfoort tegen Crackerjacks.

The Hurricanes: Marjolein van der Waal (7 pnt.), Weronica Sawko (8 pnt.), Chrisella Wilson, Sophie van Driel (4 pnt), Caitleen van Eenennaam (2 pnt.), Liesje Josefina (2 pnt), Merve Aslan (1 pnt.), Chantal Pinas (2 pnt), Brenda Steegman (foto, 6 pnt.) en Sandra Lewis (3 pnt.).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant